BORSAMIZ ORGAN SEÇİMLERİ İLE İLGİLİ DUYURU

  • 830

BORSAMIZ ORGAN SEÇİMLERİ İLE İLGİLİ DUYURU

Malatya Ticaret Borsası Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği seçimleri 01 Ekim 2022 Cumartesi günü Malatya Ticaret Borsası hizmet binasında yapılacaktır. Oy verme işlemi saat 09.00 ‘da başlayıp 17.00’ye kadar devam edecektir ve gizli oy açık tasnif sayım döküm esaslarına göre yapılır. Listede adı olmayan üye oy kullanamaz. Oy verecek üyenin Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası taşıyan ve resmi kuruluşlarca verilen belge ve yetki belgeleri ile kanıtlanması gerekmektedir.

             TÜZEL KİŞİ TEMSİLCİSİ, GERÇEK KİŞİLERİN TEMSİL ETTİKLERİ TÜZEL KİŞİNİN TESCİLLİ ANA SÖZLEŞMELERİ GEREĞİNCE TEMSİL VE BAĞLAYICI İŞLEM YAPMA YETKİSİNE SAHİP OLDUKLARINA DAİR SON 3 AY İÇİNDE DÜZENLENMİŞ VE MALATYA TİCARET SİCİL MEMURLUĞUNCA TASDİK EDİLMİŞ, (SEÇİM YETKİ BELGESİ) VEYA MERSİS SİSTEMİNDEN ALINACAK (SEÇİME ÖZGÜ E-SİCİL TASDİKNAMESİ)’Nİ OY KULLANMA SIRASINDA İBRAZ ETMELERİ GEREKİR.

            Gerçek kişi üyeler, oylarını bizzat kendileri kullanacaklardır. GERÇEK KİŞİLER ADINA VEKÂLETEN OY KULLANILAMAZ. Tüzel kişi temsilcisi gerçek kişi adına vekâleten oy kullanamaz.    

 

  ÜYELERİMİZE DUYURULUR.